2021. 12. 09. Csütörtök Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Sporthírek

Következik:

Hírek 08:00

Külföld

Kritikus a koronahelyzet Szabadkán

Kritikus a járványhelyzet Szabadkán. Rekordot döntött a szerb-magyar határhoz közeli város Covid-rendelőjében egy nap alatt elvégzett tesztelések száma, naponta több mint 350 fertőzésgyanús esetet vizsgálnak meg. Erre még nem volt példa a járvány szerbiai megjelenése óta. A Szabadkai Közkórházban ápolt koronavírusos fertőzöttek száma is folyamatosan emelkedik, egyre súlyosabb tüneteket produkálnak a betegek - állítják a szakemberek.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Közlekedésbiztonsági tanösvény Miskolcon

Az állatkert lehetőséget biztosít a növény és állatvilág megismeréséhez, ugyanakkor a kialakított közlekedési útvonal lehetővé teszi a közlekedés szabályainak megismerését.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!