2022. 01. 18. Kedd Piroska napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Hírek 21:00

Külföld

Közös nyilatkozattal zárult az európai konzervatívok csúcsa

Közös nyilatkozattal zárult az európai konzervatívok csúcsa. Tizenkét európai párt vezetője gyűlt össze Varsóban, hogy egyeztessen az Európai Unió jövőjéről, és a jobboldal jövőbeni szorosabb együttműködéséről. A konzervatív vezetők, köztük Orbán Viktor miniszterelnök, Marine Le Pen, a francia Nemzeti Tömörülés elnök-jelöltje, valamint Santiago Abascal, a spanyol Vox elnöke is részt vett. A politikusok a dokumentumban rögzítették: az Európai Unió szabad és egyenlő nemzet-államokból áll, amelyeket számos szoros együttműködési terület köt össze. A konzervatív politikusok egyetértettek abban, hogy csak egy ilyen modellel menthető meg a közösség a további válságoktól.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

Visszalépett Járóka Lívia

Visszalépett a fideszes Járóka Lívia, a jobboldali konzervatívok alelnök-jelöltjének javára, az Európai Parlamentben jelenleg is folyó alelnök-választáson.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!