2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Olimpiai álom Erdélyben

Következik:

Híradó 12:00

Külföld

Kormányválság Svédországban

Kormányválság robbant ki Svédországban. A stockholmi kabitnek eddig is számos súlyos belpolitikai kérdéssel kellett megbirkóznia, mint a 10 százalékot közelítő munkanélküliség és a korábban nem látott bűnözési hullám. A kisebbségben kormányzó szociáldemokrata kormány azonban egy lakáspiaci kérdésbe bukott bele. Szövetségese a Balpárt vonta meg a bizalmát a kabinettől, majd a patrióta Svéd Demokraták nyújtott be bizalmatlansági indítványt, melyről délelőtt szavaztak a képviselők.

  • Kormányválság Svédországban

 

A stockholmi parlament előtt van kollégánk, Bugnyár Zoltán.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!