2023. 09. 25. Hétfő Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Küldetés 03:00

Külföld

Kifütyülték Olaf Scholzot Németországban

"Háborúpárti" - kiabálták Olaf Scholznak a szociáldemokrata párt nagygyűlésén a demonstrálók. A tüntetők háborús politikája miatt bírálták a német kancellárt, akit háborús uszítónak neveztek és azt követelték, fegyverek nélkül csináljon békét, valamint felszólították, hogy távozzon. Olaf Scholz Putyint hibáztatta saját kudarcaiért.

  • Kifütyülték Olaf Scholzot Németországban

Az eseményt a német Szociáldemokrata Párt helyi aktivistái szervezeték. A rendezvény sztárvendégének Olaf Scholz kancellárt szánták.

„Ő egy hazug” – kiabálta hátrabilincselt kézzel egy férfi, akit a rendőrök a tér mögött álló kisbuszba tuszkoltak.

De nemcsak belőle váltott ki indulatokat a német kancellár jelenléte. Többen ugyanis fujjolással és hangos füttyszóval fogadták a politikust.

A hangzavar közepette a rendezvény háziasszonyának sem volt könnyű dolga, de a legnagyobb hangzavar akkor volt, amikor Olaf Scholz is a színpadra lépett.

„Háborús uszító” – skandálta a közönség soraiban egy tüntetőkből álló csoport.

Scholz próbálta Moszkva ellen fordítani a fiatal tüntetőket.

A tüntető tömeget azonban nem sikerült meggyőznie. Beszéde alatt is folyamatosan bekiabálásokkal próbálták zavarni. Scholz végül csak pár gondosan kiválasztott szimpatizánssal állt szóba. De erre is csak taktikai pajzsok és kordonok mögött vállalkozott.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!