2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Külföld

Kemény szavakkal osztotta ki a bírálóit az amerikai elnök

Kemény szavakkal osztotta ki a bírálóit az amerikai elnök. Donald Trump a konzervatív párt konferenciáján mondott beszédének fő célpontja az a különleges ügyész. A Robert Mueller rövidesen benyújtja jelentését arról, hogy Trump kampánycsapata összejátszott-e az oroszokkal a 2016-os választási kampány során.

  • Kemény szavakkal osztotta ki a bírálóit az amerikai elnök

Hosszasan ölelgette az amerikai lobogót Donald Trump. Az amerikai elnök a konzervatív párt konferenciáján hivatali ideje eddigi leghosszabb beszédét tartotta. Ebben nekiment az oroszokkal való összejátszását vizsgáló különleges ügyésznek és a volt igazságügyi miniszterhelyettesnek, aki kinevezte a posztjára. Szerinte olyan emberek vizsgálati jelentésére vár, akiket senki sem választott meg.

Sajnos rossz embereket jelöltünk feladatokra, és jó ideig maradnak olyan pozíciókban, ahol nem kéne lenniük, akkor egy idő után megpróbálnak valami hülyeséggel eltávolítani. Bullshit, ok? - mondta. Szerinte Robert Mueller is egy dühös demokrata, vizsgálatait pedig boszorkányüldözésnek tartja.

Az ügyész hamarosan átadja a bizalmas jelentését az igazságügyi miniszternek. Ebben a dokumentumban indokolnia kell, miért kér vagy nem kér vádemelést a vizsgált személyek ellen. Vagyis a republikánus elnök kampánycsapatának munkatársai ellen, akik a gyanú szerint összejátszottak az oroszokkal a 2016-os elnökválasztási kampányban, hogy Trump nyerjen. De kapott az elnöktől a 2 órás beszédben Jeff Sessions korábban kirúgott igazságügyi minisztere és James Comey volt FBI-igazgató is.

Vannak konfliktusaink. Kellemetlen üzletet kötöttem Robert Muellerrel néhány éve. Ezt miért nem említik? FBI igazgató akart lenni. Ezek olyan dolgok, amelyek köztudottak. Tudják. Nem adtam neki a posztot. Ezt miért nem említik? Jim Comey, a hazug James Comey a legjobb barátja– jelentette ki az elnök. Trump beszélt a jövő évi elnökválasztásról is, amelyen hivatalból újrázni szeretne. Szombaton újabb esélyes demokrata, Bernie Sanders jelentette be hivatalosan, indul az elnökjelölti posztért.

Gyerekként olyan családban éltem, amely anyagi gondokkal küszködött, erőteljesen meghatározta az életemet és az értékeimet. Én tudom, honnan jöttem. TAPS Ez az amit nem fogok soha elfelejteni. Nem úgy, mint Donald Trump, aki leállította a kormányt, és 800 ezer szövetségi alkalmazott maradt fizetés nélkül, hogy befizethessék a számláikat– mondta a demokrata elnökjelölt aspiráns, Bernie Sanders.

Elemzők szerint 3 éve a demokratáknak nagyobb esélye lett volna legyőzniük Trumpot, ha a baloldali vermonti szenátor, és nem Hillary Clinton küzd meg vele.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!