2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Vezércikk 08:00

Külföld

Karácsony Gergely Brüsszelbe, Jámbor András Amerikába utazott

Karácsony Gergely nem tud arról, hogy a baloldal külföldi finanszírozása sérti a jogállamiságot és, hogy jelenleg is vizsgálat folyik az ügyben. Erről a főpolgármester beszélt Brüsszelben, aki a kampánya idején Münchenben találkozott Alexander Sorossal. Néhány nappal később pedig meg is érkezett az első utalás a baloldal számára Amerikából.

  • Karácsony Gergely Brüsszelbe, Jámbor András Amerikába utazott

A Városok a jogállamiságért címmel megrendezett konferenciára érkezett Brüsszelbe Karácsony Gergely. Az éppen a jogállamiságért aggódó főpolgármester abban már nem lát kivetnivalót, hogy a baloldalt külföldről finanszírozzák. Szerinte ugyanis a kampány ideje alatt érkező pénzt nem is pártok használták és nem a választási eredmények befolyásolására.

A Magyar Nemzet korábban arról írt, hogy a dollárbaloldal intézője, Korányi Dávid, Karácsony Gergely korábbi tanácsadója néhány nappal az Action for Democracy első magyarországi átutalása előtt találkozott Alex Sorossal, a milliárdos spekuláns, Soros György fiával.

A lap birtokába került dokumentumból kiderül: tavaly februárban mindketten részt vettek egy müncheni konferencián, ahol a főtanácsadó volt a tolmács.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!