2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Svenk 07:30

Belföld

Karácsony: Magyarországon jogállamisági problémák vannak, de a dollárbaloldal támogatásai nem aggályosak

„Magyarország távolabb van a jogállamisági feltételek teljesítésében, mint azok az országok, melyek csak szeretnének az EU tagjai lenni” - jelentette ki Karácsony Gergely Brüsszelben.

  • Karácsony: Magyarországon jogállamisági problémák vannak, de a dollárbaloldal támogatásai nem aggályosak

A főpolgármester a Városok a jogállamiságért címmel megrendezett konferencián azt mondta, hogy egyfajta „hibrid” rezsim" működik hazánkban, az Európai Unión belül. A Párbeszéd politikusa ezért az európai fővárosok együttműködését sürgette az uniós forrásokkal kapcsolatban. A HírTV tudósítójának, Zöldhegyi Katalinnak adott válasza alapján viszont arról, hogy a baloldali pártok kampányának külföldi finanszírozása ütközne a jogállamisági feltételekkel és, hogy jelenleg is vizsgálat folyik az ügyben nem tud.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!