2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Külföld

Járványról, korrupcióról, illegális bevándorlásról vitáztak a jelöltek.

Megtartották az amerikai elnökjelöltek utolsó televíziós vitáját, amely az előzőhöz képest sokkal mérsékeltebb hangvételű volt.

  • Járványról, korrupcióról, illegális bevándorlásról vitáztak a jelöltek.

 

A TELJES VITA ITT NÉZHETŐ VISSZA!

Megtartották az amerikai elnökjelöltek utolsó televíziós vitáját, amely az előzőhöz képest sokkal mérsékeltebb hangvételű volt. A Demokrata Joe Biden az elnököt tette felelőssé a járvány halálos áldozataiért. Trump válaszul elmondta, hogy a Covid kitörésekor lezárta a repülőtereket először a Kínából, majd az Európából érkező gépek előtt, amiért Biden idegengyűlölőnek nevezte őt. A Biden-család korrupciós üzleti ügyei kapcsán Trump közölte: ő soha nem kapott pénzt Oroszországtól. Hozzátette, hogy Hunter Biden azonban kétes ügyleteinél kihasználta azt, hogy alelnök apja révén bejárása van a Fehér Házba. A demokrata aspiráns erre csak annyit tudott felelni, hogy most nem a családról vitáznak. Az illegális bevándorlásról szólva Biden azt ígérte, hogyha ő lesz az elnök, akkor állampolgárságot ad 11 millió illegális bevándorlónak. Trump szerint azonban hiába volt az Obama-Biden kormányzatnak nyolc éve volt, hogy megoldja a migráció problémáját, de nem tettek semmit, mivel szerinte Biden a szavak embere és nem a tetteké.

Korábban: 

Az amerikai elnökjelöltek utolsó vitája magyar nyelven most látható a Hír Televízió műsorán!

Megválasztása esetén 11 millió bevándorlónak adna állampolgárságot - jelentette be az utolsó amerikai elnökjelölti televíziós vitán Joe Biden. Donald Trump válaszul közölte: a demokrata aspiráns csak beszél, mivel 8 éve volt rá, de mégsem tett semmit a bevándorlókért. A 90 perces vitán szóba került a világjárvány és a korrupció is.

Járványról, korrupcióról, illegális bevándorlásról vitáztak a jelöltek

Megtartották az amerikai elnökjelöltek utolsó televíziós vitáját, amely az előzőhöz képest sokkal mérsékeltebb hangvételű volt. A Demokrata Joe Biden az elnököt tette felelőssé a járvány halálos áldozataiért. Trump válaszul elmondta, hogy a Covid kitörésekor lezárta a repülőtereket először a Kínából, majd az Európából érkező gépek előtt, amiért Biden idegengyűlölőnek nevezte őt.

A Biden-család korrupciós üzleti ügyei kapcsán Trump közölte: ő soha nem kapott pénzt Oroszországtól. Hozzátette, hogy Hunter Biden azonban kétes ügyleteinél kihasználta azt, hogy alelnök apja révén bejárása van a Fehér Házba. A demokrata aspiráns erre csak annyit tudott felelni, hogy most nem a családról vitáznak. Az illegális bevándorlásról szólva Biden azt ígérte, hogyha ő lesz az elnök, akkor állampolgárságot ad 11 millió illegális bevándorlónak. Trump szerint azonban hiába volt az Obama-Biden kormányzatnak nyolc éve volt, hogy megoldja a migráció problémáját, de nem tettek semmit, mivel szerinte Biden a szavak embere és nem a tetteké.

Az amerikai elnökjelöltek utolsó televíziós vitáját magyar nyelven ma a Hír Televízió déli híradója után tekinthetik meg, teljes egészében.

Kapcsolódó anyag:

Helyi idő szerint csütörtök este tartják az utolsó elnökjelölti vitát az USA-ban

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!