2020. december 3.,
csütörtök, Ferenc, Olívia napja

Járványról, korrupcióról, illegális bevándorlásról vitáztak a jelöltek.

MTI

2020. október 23., péntek 12:13, frissítve: péntek 14:00

Megtartották az amerikai elnökjelöltek utolsó televíziós vitáját, amely az előzőhöz képest sokkal mérsékeltebb hangvételű volt.

 

A TELJES VITA ITT NÉZHETŐ VISSZA!

Megtartották az amerikai elnökjelöltek utolsó televíziós vitáját, amely az előzőhöz képest sokkal mérsékeltebb hangvételű volt. A Demokrata Joe Biden az elnököt tette felelőssé a járvány halálos áldozataiért. Trump válaszul elmondta, hogy a Covid kitörésekor lezárta a repülőtereket először a Kínából, majd az Európából érkező gépek előtt, amiért Biden idegengyűlölőnek nevezte őt. A Biden-család korrupciós üzleti ügyei kapcsán Trump közölte: ő soha nem kapott pénzt Oroszországtól. Hozzátette, hogy Hunter Biden azonban kétes ügyleteinél kihasználta azt, hogy alelnök apja révén bejárása van a Fehér Házba. A demokrata aspiráns erre csak annyit tudott felelni, hogy most nem a családról vitáznak. Az illegális bevándorlásról szólva Biden azt ígérte, hogyha ő lesz az elnök, akkor állampolgárságot ad 11 millió illegális bevándorlónak. Trump szerint azonban hiába volt az Obama-Biden kormányzatnak nyolc éve volt, hogy megoldja a migráció problémáját, de nem tettek semmit, mivel szerinte Biden a szavak embere és nem a tetteké.

Korábban: 

Az amerikai elnökjelöltek utolsó vitája magyar nyelven most látható a Hír Televízió műsorán!

Megválasztása esetén 11 millió bevándorlónak adna állampolgárságot - jelentette be az utolsó amerikai elnökjelölti televíziós vitán Joe Biden. Donald Trump válaszul közölte: a demokrata aspiráns csak beszél, mivel 8 éve volt rá, de mégsem tett semmit a bevándorlókért. A 90 perces vitán szóba került a világjárvány és a korrupció is.

Járványról, korrupcióról, illegális bevándorlásról vitáztak a jelöltek

Megtartották az amerikai elnökjelöltek utolsó televíziós vitáját, amely az előzőhöz képest sokkal mérsékeltebb hangvételű volt. A Demokrata Joe Biden az elnököt tette felelőssé a járvány halálos áldozataiért. Trump válaszul elmondta, hogy a Covid kitörésekor lezárta a repülőtereket először a Kínából, majd az Európából érkező gépek előtt, amiért Biden idegengyűlölőnek nevezte őt.

A Biden-család korrupciós üzleti ügyei kapcsán Trump közölte: ő soha nem kapott pénzt Oroszországtól. Hozzátette, hogy Hunter Biden azonban kétes ügyleteinél kihasználta azt, hogy alelnök apja révén bejárása van a Fehér Házba. A demokrata aspiráns erre csak annyit tudott felelni, hogy most nem a családról vitáznak. Az illegális bevándorlásról szólva Biden azt ígérte, hogyha ő lesz az elnök, akkor állampolgárságot ad 11 millió illegális bevándorlónak. Trump szerint azonban hiába volt az Obama-Biden kormányzatnak nyolc éve volt, hogy megoldja a migráció problémáját, de nem tettek semmit, mivel szerinte Biden a szavak embere és nem a tetteké.

Az amerikai elnökjelöltek utolsó televíziós vitáját magyar nyelven ma a Hír Televízió déli híradója után tekinthetik meg, teljes egészében.

Kapcsolódó anyag:

Helyi idő szerint csütörtök este tartják az utolsó elnökjelölti vitát az USA-ban

Hír TV