2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:50

Külföld

Izrael lehallgatta az amerikai külügyminisztert

Az izraeli titkosszolgálat lehallgatta az amerikai külügyminisztert a legutóbbi izraeli–palesztin béketárgyalások idején. Ezt a Der Spiegel német hetilap állította vasárnap megjelent számában.

John Kerry beszélgetéseit akkor hallgatták le, amikor úton volt, és sürgősen kellett beszélnie politikusokkal, az így szerzett információkat pedig az izraeli kormány felhasználta a béketárgyalási folyamatban. Kerry tevékenységét korábban hevesen bírálta a zsidó állam vezetése – az izraeli védelmi miniszter például megszállottnak nevezte az amerikai külügyminisztert, aki szerinte úgy viselkedik, mintha ő lenne a megváltó.

A lehallgatásra annak ellenére került sor, hogy Amerika a zsidó állam legfőbb szövetségese, és fegyverekkel támogatja Izrael hadjáratát a Gázai övezetben.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!