2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Külföld

Ismét csatatérré változott Párizs

Kirakatokat rongáltak, üzletekbe törtek be, gépkocsikat gyújtottak fel a kormányellenes tüntetők Párizsban. Az új § nemzetbiztonsági törvénytervezet ellen csaknem 100 városban tiltakoztak. A tüntetők több helyen kerültek összetűzésbe a rendőrökkel. Az agresszív demonstrálók betörtek egy szupermarketbe, egy ingatlanügynökségbe és egy bankba is. A rendőrök könnygázt és vízágyút vetettek be a feldühödött tömeggel szemben. Földi László biztonságpolitikai szakértő a Heti terrorban arról beszélt, hogy vannak akiknek az az érdekük, hogy a feszültséget napirenden tartsák a társadalomban, az ő céljuk, hogy káoszt okozzanak.

  • Ismét csatatérré változott Párizs

Kapcsolódó tartalom:

Heti Terror: Politikai szándék áll a kárpátaljai magyar szervezetek elleni akció hátterében

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Európa szellemi megszállása zajlik

Európa szellemi megszállása zajlik

Miért kellene elfogadnunk, hogy vallási jelképet és politikai üzenetet nem lehet a focipályákon viselni, ám a „szivárványzászló” ott lehet?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!