2022. 09. 25. Vasárnap Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Balaton retró

Következik:

Hazahúzó 01:00

Külföld

Ismét csatatérré változott Párizs

Kirakatokat rongáltak, üzletekbe törtek be, gépkocsikat gyújtottak fel a kormányellenes tüntetők Párizsban. Az új § nemzetbiztonsági törvénytervezet ellen csaknem 100 városban tiltakoztak. A tüntetők több helyen kerültek összetűzésbe a rendőrökkel. Az agresszív demonstrálók betörtek egy szupermarketbe, egy ingatlanügynökségbe és egy bankba is. A rendőrök könnygázt és vízágyút vetettek be a feldühödött tömeggel szemben. Földi László biztonságpolitikai szakértő a Heti terrorban arról beszélt, hogy vannak akiknek az az érdekük, hogy a feszültséget napirenden tartsák a társadalomban, az ő céljuk, hogy káoszt okozzanak.

  • Ismét csatatérré változott Párizs

Kapcsolódó tartalom:

Heti Terror: Politikai szándék áll a kárpátaljai magyar szervezetek elleni akció hátterében

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Svenk: A Nyugati nyaralás díszbemutatóján jártunk

Svenk: A Nyugati nyaralás díszbemutatóján jártunk

Nézőcsúccsal robbant be a hazai mozikba az új krimi-vígjáték, a Nyugati nyaralás. A moziról mások mellett Szervét Tibor nyilatkozik. Teniszpartnerét az egykori profi játékos, Noszály Sándor alakítja a filmvásznon. 

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!