2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Napi aktuális 10:30

Külföld

Hivatalosan is kezdetét vette az alkotmányos vádeljárás Trump ellen

Hivatalosan is kezdetét vette az alkotmányos vádeljárás Donald Trumppal szemben. Az Egyesült Államok képviselőháza megküldte a távozó elnök elleni vádiratát a szenátusnak. Az impeachment szabályai szerint a vádat a képviselőház képviseli, a tárgyalást a szenátus folytatja le. A szenátorok kétharmados többséggel ítélhetik el Trumpot. Ha elbukik az eljáráson, akkor elveszíti a volt elnökként neki járó juttatásokat, és soha többet nem indulhat újra elnökválasztáson. A korábbi elnök ellen lázadás szítása miatt emeltek vádat, a Capitolium megtámadása előtt tartott nagygyűlésen mondott beszéde alapján. Trump szenátusi tárgyalása február 9-én kezdődik.

  • Hivatalosan is kezdetét vette az alkotmányos vádeljárás Trump ellen

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!