2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Külföld

Hazánk nem enged a nyomásnak, ellenzi az uniós lőszerszállítást, és kiáll a kárpátaljai magyarok mellett

Hiába próbálnak nyomást gyakorolni egyes uniós tagállamok és más nemzetközi szereplők Magyarországra, hazánk kitart békepárti álláspontja mellett, és tűzszünetet sürget Ukrajnában. Erről beszélt a külgazdasági és külügyminiszter Brüsszelben, a külügyi tanács ülése után.

  • Hazánk nem enged a nyomásnak, ellenzi az uniós lőszerszállítást, és kiáll a kárpátaljai magyarok mellett

Szijjártó Péter azt is elmondta: Magyarország ellenzi a Kijevnek szánt 1 milliárd eurós lőszer-szállítást, annak 10 százalékos, tagállamokra vonatkozó költségét inkább a Nyugat-Balkán stabilitására és a migráció megfékezésére fordítaná. A tárcavezető azt is kiemelte: Ukrajnának tiszteletben kell tartania a nemzeti kisebbségek jogait.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!