2022. 08. 12. Péntek Klára napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:10

Külföld

Hatalmas pusztítás Odesszában

Hiperszonikus rakétával semmisített meg egy odesszai lakóházat az orosz hadiflotta. Az épületből szinte semmi sem maradt, 18-an meghaltak. Moszkva tagadja, hogy polgári célpontra lőttek, volna, a Kreml szerint a háború során az orosz hadsereg kerüli a civilek elleni agressziót. Eközben Putyin elnök már Fehéroroszország integrációjáról beszélt.

  • Hatalmas pusztítás Odesszában

Csak törmelék maradt abból a többemeletes társasházból, amit egy orosz rakétatámadás pusztított el Odesszában. A fekete-tengeri föderációs flotta pénteki támadása legalább 18 lakó életét követelte. A hatóságok órákig kutattak túlélők és holttestek után a romok alatt.

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szerint a célpont egy közönséges lakóház volt, amit egy indokolatlanul pusztító rakétával rombolt le a Föderáció.

A Kreml azonban tagadja, hogy polgári célpontra támadt volna az orosz flotta.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Áradásokkal küzd Kína és Jemen

Áradásokkal küzd Kína és Jemen

Míg Európa több országában a szárazsággal és az erdőtüzekkel küzdenek, addig Kínában és Jemenben a túl sok eső okoz gondot. A hosszú viharok okozta áradások hatalmas pusztítást végeztek mindkét országban.
Hatalmas a szárazság Európában

Hatalmas a szárazság Európában

Hatalmas a szárazság egész Európában, a legnehezebb helyzetben talán Franciaország van, ahol a tűzoltók szinte természetfeletti méretű erdőtüzekkel küzdenek.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!