2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Komment 06:00

Külföld

Görögország felfüggeszti a zárt kitoloncolási központok építését

Görögországban felfüggesztik a zárt kitoloncolási központok építését. Az Égei-tenger több szigetén ugyanis a lakosság attól tart, hogy új létesítmények még az eddiginél is nagyobb terhet jelentenének számukra. Az athéni kormány a hetekben döntött úgy, hogy nyárig bezárja az öt szigeten lévő túlzsúfolt táborokat, és helyettük zárt kitoloncolási központokkal épít. Athénban most azt is bejelentették, hogy a kormány segítséget kért az Európai Unió tagállamaitól az elutasított afgánok kitoloncolására, ugyanis a menedékkérők háromnegyede afgán állampolgár.

  • Görögország felfüggeszti a zárt kitoloncolási központok építését

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!