2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Külföld

Elnökválasztást tartanak Romániában

Megkezdődött a romániai elnökválasztás második fordulója. A 18 millió 280 ezer polgár közül mintegy 4 millióan külföldön tartózkodnak; ők a román nagykövetségeken és konzulátusokon már péntek óta szavazhatnak. Az első fordulóból a Nemzeti Liberális Párt jelöltje, a második elnöki megbízásáért harcoló Klaus Iohannis és a parlament által leváltott szociáldemokrata miniszterelnök, Viorica Dancila jutott tovább. Mivel egyikük sem ígért a magyaroknak semmit, sőt még el is határolódtak a magyaroktól a nacionalista érzelmű szavazatok reményében, az RMDSZ a választók saját belátására bízta, hogy kit támogatnak. Mint fogalmaztak: nincs kisebbik rossz, csak rossz jelöltek vannak a választáson.

  • Elnökválasztást tartanak Romániában

Alacsony a részvétel, a magyarlakta térségek sereghajtók

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!