2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Külföld

Egyelőre nem emelnek vádat a volt államfő ellen

12 órán keresztül hallgatták ki Nicolas Sarkozyt 2007-es elnökválasztási kampányának illegális finanszírozása ügyében.

A kihallgatást vezető bordeaux-i vizsgálóbíró egyelőre nem emelt vádat a volt francia államfő ellen. A bíró a tanú és a gyanúsított közti átmeneti státuszba helyezte Sarkozyt, ami francia újságírók szerint azt jelenti: vannak arra utaló jelek, hogy a politikus törvényt sértett, de nincs elegendő bizonyíték arra, hogy meggyanúsítsák. Sarkozy ellen még februárban emeltek vádat, amiért 5 évvel ezelőtti kampányához feltehetően szabálytalan módon fogadott el támogatást a L'Oréal-birodalom örökösnőjétől.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!