2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Lélektáncosok – A Bozsik Yvette Társulat 30 éve 03:00

Külföld

Egy kiszivárogtatott videóban hallható a Fico elleni merénylet elkövetőjének vallomása + videó

Videón hallható, hogy Robert Fico merénylőjének mi a vallomása. Ebből többek között kiderül, hogy Juraj Cintula azért lőtt rá a szlovák miniszterelnökre, mert nem értett egyet annak politikájával.

  • Egy kiszivárogtatott videóban hallható a Fico elleni merénylet elkövetőjének vallomása +  videó

Robert Fico szlovák miniszterelnököt szerdán fényes nappal, az utcán lőtte meg egy Juraj C. nevű, hetvenegy éves férfi, aki a Szlovákiai Írók Szövetségének tagja. Úgy tudni, korábban biztonsági őr volt egy bevásárlóközpontban. A rendőrök még a helyszínen azonnal elfogták. Később egy videót osztottak meg a férfiról, aki bevallotta, hogy nem értett egyet Robert Fico politikájával, ezért lőtte meg többször a miniszterelnököt a szlovákiai Nyitrabányán.

Fontos megjegyezni, hogy a videót a jelek szerint az egyik rendőr szivárogtatta ki. A rendőröknek nem szabad így viselkedniük, az ő feladatuk a bizonyítékok biztosítása és az elkövető megfelelő kihallgatása a törvényeknek megfelelően. Az nem derül ki, hogy milyen kérdésre válaszol és a szövegkörnyezet sem teljes.

Forrás: Magyar Nemzet

Fotó: AFP / RTVS

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!