2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Történelem a Maros sodrásában

Következik:

Napindító 04:00

Külföld

Donáth Anna Európától kér segítséget Magyarország megbüntetésére

Donáth Anna arra kéri az Európai Bizottságot, hogy indítson kötelezettségszegési eljárást Magyarország ellen, ha az Országgyűlés megszavazza a szuverenitásvédelmi törvényt - írja a Magyar Nemzet.

  • Donáth Anna Európától kér segítséget Magyarország megbüntetésére

A momentumos európai parlamenti képviselő nagyon harapós kedvében van, az elmúlt hetekben Gyurcsányékat támadta folyamatosan, most pedig a saját hazája megbüntetését kéri az Európai Bizottságtól. Erről ő maga számolt be Facebook-oldalán a minap.

"Arra kérem az Európai Bizottságot, hogy vizsgálja meg a magyar parlament előtt lévő megfélemlítési törvény tervezetét. Ha pedig a jogszabályt elfogadják, a Bizottság indítson kötelezettségszegési eljárást, és követelje meg a magyar kormánytól az uniós jog betartását"

- írta bejegyzésében Donáth Anna.

Posztjában még olyanokat ír, hogy "Magyarország nem szabad ország", "a szuverenitási törvény egy megfélemlítési törvény".

A Facebook-bejegyzés alatt azonban még saját követői sem értenek vele egyet, sőt, több hozzászóló Donáthot támadja.

Arra kérem az Európai Bizottságot, hogy vizsgálja meg a magyar parlament előtt lévő megfélemlítési törvény tervezetét. Ha pedig a jogszabályt elfogadják, a Bizottság indítson kötelezettségszegési eljárást, és követelje meg a magyar kormánytól az uniós jog betartását.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk- L.Simon: A pokol legmélyebb bugyrában vannak az árulók + videó

Vezércikk- L.Simon: A pokol legmélyebb bugyrában vannak az árulók + videó

Pártalapításon dolgozik, és már az idei Európai Parlamenti választáson is indulna Magyar Péter, Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter volt férje. A férfi korábban a baloldali Partizán műsorában szállt bele páros lábbal a kormányba, akit csak sértett emberként tartanak számon a jobboldalon. A témában a Vezércikk vendégei L. Simon László, Deák Dániel és Gajdics Ottó is elmondták véleményüket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!