2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Belföld

Donáth Anna nem bír leállni, egyre keményebben üti Gyurcsányt + videó

Nem szeretnék többet orrbefogni - így nyilatkozott a momentumos Donáth Anna arról, hogy elmondása szerint 2022-ban több olyan politikus is volt, aki csak orrbefogva volt hajlandó egy listára kerülni Gyurcsány Ferenccel. A politikus azt is kijelentette: tévedett, amikor Gyurcsány Ferenc múltja ellenére mégis közös listán indultak. A Momentum EP képviselője a választási vereség óta támadja a DK elnökét.

  • Donáth Anna nem bír leállni, egyre keményebben üti Gyurcsányt + videó

"El akartam hinni, el akartuk hinni, hogy össze kell állni, félre kell tenni minden ellentétet, nem beszélni arról, hogy mik a gyökerek, mert most kormányt váltunk, mert így kormányt lehet váltani. Tévedtem" - így követte meg magát a Momentum európai parlamenti képviselője, amiért a múltat figyelmen kívül hagyva összeálltak Gyurcsány Ferenccel.

A liberális politikus most már elképzelhetetlennek tartja, hogy egy listán szerepeljen a DK elnökével. 

"2022-ben rengeteg olyan választó volt, saját maguk is azt mondták, hogy orrbefogva kormányt váltunk. Miért vitatjuk el, hogy rengeteg olyan politikus volt, aki orrbefogva ráment arra a listára. Én nem szeretnék többet orrbefogni."

A politikus a választási vereség óta támadja Gyurcsány Ferencet, az őszödi beszédéből több alkalommal is idézett már. Gyurcsány akkori beismeréséről azt mondta: igazat mondott arról, hogy hazudott.

A Donáth Anna és a Demokratikus Koalíció közötti feszültségről EBBENEBBEN és EBBEN a cikkben írtunk.

Nyitókép: Magyar Hírlap

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!