2024. 09. 19. Csütörtök Vilhelmina napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Külföld

Csipogós robbantás: megszólalt a megvádolt magyar cég tulajdonosa

Az amerikai NBC hívására reagált a BAC Consulting Kft. tulajdonosa Bársony-Arcidiacono Cristiana Rosaria – számolt be róla a Világgazdaság.

  • Csipogós robbantás: megszólalt a megvádolt magyar cég tulajdonosa

A BAC tulajdonosa azt elismerte, hogy a cége együttműködik a Gold Apollóval – írja a VG.hu. Csakhogy határozottan cáfolta, hogy közük lenne a csipogók legyártásához, mint ahogyan azt a Gold Apollo sulykolja. „Nem én készítem a csipogókat. Én csak a közvetítő vagyok. Azt hiszem, félreértették a dolgot” – állította.

Vagyis a felrobbantott csipogók legyártásával hírbe hozott magyar cég nem ismeri el, hogy köze lenne a gyártáshoz. Azt az információt adta, hogy a BAC szimplán közvetítőként vett részt a Hezbollahnak leszállított csipogók ügyletében. Ezt tehát szögesen ellentmond a Gold Apollo közleményének, ugyanakkor az is igaz, hogy Bársony-Arcidiacono Cristiana Rosaria nem tárta fel pontosan a BAC szerepét, éppen ezért továbbra sincs tisztázva a magyar cég érintettsége.

A robbanó csipogókról megjelent korábbi cikkeink:

Felszívódott a robbanó csipogók gyártásával megvádolt magyar cég + videó

Budapesten készülhettek a gyilkos csipogóbombák

A Moszad lehet a felelős a hezbollahos személyhívók felrobbantásáért + videó

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!