2023. 02. 01. Szerda Ignác napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Külföld

Csak a kivégzés előtt pár órával tudhatják meg, mikor akasztják fel őket

Beperelte a japán államot két halálra-ítélt, mert embertelennek tartják, ahogy bánnak velük. A rabok azt sérelmezik, hogy csak pár órával a kivégzésük előtt közlik velük, mikor fognak meghalni, ezért a gyakorlat megváltoztatását és kártérítést követelnek. Az eljárás módja ellen az emberjogi szervezetek is felszólaltak korábban. Az országban a halálos ítéleteket általában gyilkosokra szabják ki és akasztással hajtják végre. A fejlett demokráciák közül csupán Japánban és az Egyesült Államokban van halál-büntetés. A sziget-országban jelenleg 112 halálra-ítélt ül siralom-házban, de két éve egyetlen embert sem végeztek ki.

  • Csak a kivégzés előtt pár órával tudhatják meg, mikor akasztják fel őket

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!