2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:05

Külföld

Csak a kivégzés előtt pár órával tudhatják meg, mikor akasztják fel őket

Beperelte a japán államot két halálra-ítélt, mert embertelennek tartják, ahogy bánnak velük. A rabok azt sérelmezik, hogy csak pár órával a kivégzésük előtt közlik velük, mikor fognak meghalni, ezért a gyakorlat megváltoztatását és kártérítést követelnek. Az eljárás módja ellen az emberjogi szervezetek is felszólaltak korábban. Az országban a halálos ítéleteket általában gyilkosokra szabják ki és akasztással hajtják végre. A fejlett demokráciák közül csupán Japánban és az Egyesült Államokban van halál-büntetés. A sziget-országban jelenleg 112 halálra-ítélt ül siralom-házban, de két éve egyetlen embert sem végeztek ki.

  • Csak a kivégzés előtt pár órával tudhatják meg, mikor akasztják fel őket

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!