2024. 10. 05. Szombat Aurél napja
Jelenleg a TV-ben:

Az aranyember

Következik:

Szélesvásznú történelem - Az aranyember 22:00

Külföld

Biden úgy érzi, ő a legalkalmasabb jelölt Trump legyőzésére + videó

Exkluzív interjút adott az amerikai elnök George Stephanopoulosnak, az ABC News riporterének, amelyben beszélt az elmúlt hónapok nehézségeiről és a jövőbeli terveiről is.

  • Biden úgy érzi, ő a legalkalmasabb jelölt Trump legyőzésére + videó

A beszélgetés során Biden elismerte, hogy a legutóbbi vitában rosszul szerepelt,

de hangsúlyozta, hogy ez egy egyszeri eset volt, és nem utal komoly egészségügyi problémára. Biden kimerült volt a vita idején, amit egy súlyos megfázás okozott, de szerinte ez nem befolyásolja az elnöki munkáját hosszú távon.

Stephanopoulos rákérdezett a Bidenről szóló jelentésekre, amelyek szerint egyre gyakoribbak és aggasztóbbak a „kihagyásai”. Biden elutasította ezeket az állításokat, és kiemelte, hogy továbbra is sikeres eredményeket ért el, például a közel-keleti béketerv és a NATO bővítése terén. Hangsúlyozta, hogy a munkája és eredményei változatlanok maradtak.

Az interjúban szó esett Biden fizikai és szellemi állapotáról is. Biden elmondta, hogy rendszeres orvosi vizsgálatokon vesz részt, és nincsenek komoly problémái. Stephanopoulos felvetette, hogy Biden 

hajlandó lenne-e független orvosi vizsgálatot végeztetni és annak eredményeit nyilvánosságra hozni, amit Biden elutasított,

mondván, hogy már most is rendszeres értékelések alatt áll.

Az interjú végén Biden arról beszélt, hogy továbbra is képesnek érzi magát a következő négy év szolgálatára. Stephanopoulos felvetette, hogy Biden visszalépne-e, ha megbizonyosodna arról, hogy nem tudná legyőzni Donald Trumpot, de 

Biden határozottan kijelentette, hogy úgy érzi, ő a legalkalmasabb jelölt a feladatra. 

A teljes cikket a Mandiner.hu-n olvashatják. 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A Tűzfalcsoport közösségi oldalán leplezte le a Soros-birodalom legújabb húzását

A Tűzfalcsoport közösségi oldalán leplezte le a Soros-birodalom legújabb húzását

A Free Press Unlimited, egy hivatalosan hollandiai székhelyű szervezet jelentős, több mint két és fél milliárd forintnyi eurós támogatást kapott a Soros Györgyhöz köthető Nyílt Társadalom Alapítványoktól és az Európai Uniótól. Ezek a támogatások a magyarországi média viszonyainak alakítására irányulnak – írta meg a Tűzfalcsoport.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!