2022. 10. 02. Vasárnap Petra napja
Jelenleg a TV-ben:

Európai Híradó

Következik:

Esős vasárnap 13:05

Külföld

Beperelte Kínát Missouri állam a koronavírus miatt

Beperelte Kínát az egyesült államokbeli Missouri állam a koronavírus miatt. A polgári peres eljárást az állam az amerikai szövetségi bíróságon indította el a pekingi vezetés, a Kínai Kommunista Párt és a kínai intézmények ellen, arra hivatkozva, hogy felelősek a világjárvány miatti gazdasági veszteségekért és halálesetekért, mert nem tájékoztattak megfelelően a vírus jelentette kockázatokról. Az állam főügyésze szerint Peking hazudott és nem tett eleget a vírus terjedésének megakadályozásáért. Kína felelősségre vonását kérte az amerikai elnöktől további 22 republikánus törvényhozó is. A kínai külügyi szóvivő alaptalannak és abszurdnak nevezte a vádakat.

  • Beperelte Kínát Missouri állam a koronavírus miatt

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!