2022. 01. 28. Péntek Károly, Karola napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 12:50

Külföld

Az ENSZ Világélelmezési Programját tüntették ki idén Nobel-békedíjjal

Az ENSZ Világélelmezési Programját tüntették ki idén Nobel-békedíjjal. Az oslói székhelyű bizottság szerint a nemzetközi szervezett sikerrel koordinálta és alkalmazta az egészségügyi logisztikát a koronavírus-járvány idején. A diplomát és a plakettet egy virtuális ceremónia keretében David Beasley (Dévid Bízli), a WFP vezetője vette át. A diplomata úgy fogalmazott, a bolygó éhezés tekintetében is a 24. órában jár, ezért erős összefogásra van szükség. A fizikai, kémiai, orvostudományi és irodalmi Nobel-díjat a pandémia miatt szintén online ünnepség keretében adják át.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ünnepel a Városligeti Műjégpálya

Szombaton ünnepli 152. születésnapját a Városligeti Műjégpálya. Az esemény egyfajta pótünnepség is lesz, mert a két esztendővel ezelőtti jubileumi emlékezés elmaradt a koronavírus-járvány miatt - tájékoztatta a Budapesti Sportszolgáltató Központ (BSK) az MTI-t.

Műsorok

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!