2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Radar 17:10

Külföld

Az ENSZ Világélelmezési Programját tüntették ki idén Nobel-békedíjjal

Az ENSZ Világélelmezési Programját tüntették ki idén Nobel-békedíjjal. Az oslói székhelyű bizottság szerint a nemzetközi szervezett sikerrel koordinálta és alkalmazta az egészségügyi logisztikát a koronavírus-járvány idején. A diplomát és a plakettet egy virtuális ceremónia keretében David Beasley (Dévid Bízli), a WFP vezetője vette át. A diplomata úgy fogalmazott, a bolygó éhezés tekintetében is a 24. órában jár, ezért erős összefogásra van szükség. A fizikai, kémiai, orvostudományi és irodalmi Nobel-díjat a pandémia miatt szintén online ünnepség keretében adják át.

  • Az ENSZ Világélelmezési Programját tüntették ki idén Nobel-békedíjjal

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Robbanás volt Hollandiában egy iskolánál + videó

Robbanás volt Hollandiában egy iskolánál + videó

Péntekre virradóra, detonáció történt egy rotterdami építőipari szakiskola bejáratánál, és az elkövetők horogkereszteket és obszcén szavakat festettek az épület homlokzatára – írta pénteken az NlTimes hírportál.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!