2022. 01. 20. Csütörtök Fábián, Sebestyén napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Külföld

Agresszív összecsapás a brüsszeli tüntetők és a rendőrség között

Összecsaptak a tüntetők a rendőrökkel Brüsszelben, az elégedetlen tömeg a koronavírus-korlátozások ellen demonstrált. Az incidens az Európai Bizottság közvetlen közelében zajlott. A rendőrség vízágyúkkal oszlatta a randalírozókat, akik egyre agresszívebb módszerekhez folyamodtak. A tüntetést a belga rendőrök végül feloszlatták, az utcákon azonban akadályokkal készülnek a további zavargásokra.

A randalírozók utcaköveket, kukákat hajigáltak a rendőrökre, akik vízágyúval oszlatták a tömeget. Délután kezdődött egy 8-900 fős tüntetés, Belgiumban, a koronavírus igazolványok kötelező használata, illetve az egészségügyi dolgozók kötelező oltása ellen tiltakoztak.

 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!