2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 20:00

Külföld

Agresszív összecsapás a brüsszeli tüntetők és a rendőrség között

Összecsaptak a tüntetők a rendőrökkel Brüsszelben, az elégedetlen tömeg a koronavírus-korlátozások ellen demonstrált. Az incidens az Európai Bizottság közvetlen közelében zajlott. A rendőrség vízágyúkkal oszlatta a randalírozókat, akik egyre agresszívebb módszerekhez folyamodtak. A tüntetést a belga rendőrök végül feloszlatták, az utcákon azonban akadályokkal készülnek a további zavargásokra.

  • Agresszív összecsapás a brüsszeli tüntetők és a rendőrség között

A randalírozók utcaköveket, kukákat hajigáltak a rendőrökre, akik vízágyúval oszlatták a tömeget. Délután kezdődött egy 8-900 fős tüntetés, Belgiumban, a koronavírus igazolványok kötelező használata, illetve az egészségügyi dolgozók kötelező oltása ellen tiltakoztak.

 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!