2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:00

Külföld

A tüntetések miatt gyorsabban terjed a koronavírus az USA-ban

Meghaladta a 2 milliót az Egyesült Államokban regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma, az áldozatok száma pedig 113 ezer. Bár májusban csökkent ugyan a kór terjedésének üteme, a félelmek szerint ez csak átmeneti jelenség. A sorozatos tüntetések miatt ugyanis sokan fertőződhetnek meg a vírussal. Észak-Karolinában és Texasban már a statisztika is a fertőzöttek számának növekedését mutatja. Közben az amerikai pénzügyminiszter bejelentette, hogy ha a járvány egy újabb hullámban tetőzik majd, akkor sem fogják újra leállítani a gazdaságot, mert azzal csak még több kárt okoznának.

  • A tüntetések miatt gyorsabban terjed a koronavírus az USA-ban

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!