2022. 07. 04. Hétfő Ulrik napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Háború Ukrajnában 04:40

Gazdaság

Varga: Megtaláltuk az egyensúlyt az elszámoltatásnál

Sikerült megtalálni az egyensúlyt a devizahitelek rendezésénél, hogy a bankok működése ne kerüljön veszélybe, de rendezzék adósságukat ügyfeleikkel szemben – nyilatkozta a TV2 reggeli műsorában a nemzetgazdasági miniszter.

Varga Mihály hangsúlyozta: a visszajáró ezermilliárd forint az ügyfelektől tisztességtelenül elvett pénz. A politikus azt mondta: a kormány egyeztetett a Magyar Bankszövetséggel arról, hogy miként tud a leggyorsabban lezajlani a visszafizetés. A számolás novemberben, az elszámolásról szóló törvény hatályba lépése után kezdődhet a hitelintézeteknél.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

Zöldövezet: A nagy szennyezők viseljék a terheket

Vita a klímaadóról! A magyar kormány álláspontja nem változott: nem szeretné, ha ilyen plusz terhek hárulnának a családokra, ezzel szemben a nagy kibocsátóknak kell ezt a terhet fizetni. Stábunk Győri Enikő, a Fidesz európai parlamenti képviselőjével beszélgetett.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!