2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:10

Gazdaság

Újabb IMF-tárgyalások lesznek januárban

Januárban egyeztet újra az IMF delegációval a magyar kormány, a 2013-as költségvetés végleges számainak tudatában – ezt Varga Mihály mondta egy rendezvényen.

A hiteltárgyalásokért felelős tárca nélküli miniszter úgy fogalmazott: a magyar hatóságok, illetve az Európai Unió és a Nemzetközi Valutaalap között hivatalos tárgyalások jelenleg nincsenek, az egyeztetéseken a növekedés beindítása a legfontosabb kérdés. Varga Mihály hozzátette: erre megvan az esély, mivel idén és jövőre is 3 százalék alatt lesz az államháztartási hiány. „A parlament két héten belül dönt a 2013-as költségvetés elfogadásáról, hogyha megvan a költségvetés, akkor ezt az európai bizottság és a valutaalap is értékelni fogja, és ekkor kerülhet sor a tárgyalások esetleges folytatására” – nyilatkozta Varga Mihály hiteltárgyalásokért felelős tárca nélküli miniszter.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!