2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Szinbád

Következik:

Szélesvásznú történelem - Szinbád 22:00

Gazdaság

Több mint félmilliárd forintból szabadidőparkot hoznak létre Kapuváron

Szabadidő- és sportparkot hoznak létre 580,8 millió forint európai uniós és központi költségvetési támogatásból Kapuváron, az egykori húsgyár területén - tájékoztatta a város önkormányzata az MTI-t.

  • Több mint félmilliárd forintból szabadidőparkot hoznak létre Kapuváron

A 16 ezer négyzetméteres területen a zöldfelületi fejlesztés keretében fogadóteret és -épületet, fitneszparkot, futópályát, füves sportpályát, skate-parkot és játszóteret, valamint közparkot alakítanak ki.

Jelenleg a városban nincs a családok és a fiatalok számára megfelelő terület a szabadidő hasznos eltöltésére, ezért határozta el az önkormányzat, hogy a barnamező rehabilitációjával növeli a zöldterületeket és a lakosok számára szabadidőparkot hoz létre.

Az egykori húsgyár területe közel van a város központjához, jól megközelíthető.

A munkaterületet már átadták a kivitelezőnek, a beruházás várhatóan jövő nyáron készül el.

 

 

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!