2024. 02. 25. Vasárnap Mátyás napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Napindító 04:00

Gazdaság

Stratégiai megállapodás: új munkahelyek születhetnek

Stratégiai szerződést írt alá az egyik nagy hazai áruházlánc a megváltozott munkaképességűek legnagyobb foglalkoztatójával. A szociális államtitkár új munkahelyeket remél a nonprofit kft. piacszerzésétől.

A Főkefe Nonprofit Kft. 3500 megváltozott munkaképességű embert foglalkoztat az ország 76 pontján. A cég tisztítószerei kiemelt helyet kapnak az egyik hazai tulajdonú áruházlánc polcain a jövőben. „A Főkefe termékei természetesen minden más, Európában gyártott termékkel felveszik a minőségi versenyt. A távol-keletről érkező termékek minőségéhez képest háromszor-négyszer jobb minőségről tudunk beszélni az ő esetükben” – fogalmazta meg Szabó György ügyvezető igazgató.


A stratégiai megállapodással a nonprofit kft. állandó piacot szerzett. A szociális államtitkár új munkahelyeket remél a piacszerzéstől. „Hogyha magyar terméket vásárolunk, azzal a magyar munkahelyeket nemcsak megőrizzük, hanem adott esetben még továbbiakat is létrehozhatunk. Ez igaz kicsiben a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatására is. Hogyha az ő termékeiket – a segítő vásárlással ellátott védjeggyel jelzett termékeket – vásárolják, akkor ilyen értelemben az ő munkájukat nemcsak hogy megőrizzük, hanem így sokkal több embert tudunk foglalkoztatni” – mondta Soltész Miklós szociális államtitkár.

A megváltozott munkaképességűek foglalkoztatási feltételeinek megváltoztatása tízezer új munkahelyet teremtett 2010 óta.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Globál: pénz és hatalom + videó

Globál: pénz és hatalom + videó

Mikor lett a pénzből a hatalomnak az az eszköze, amelyet ma a globalista erők ellenünk egyszerű emberek ellen használnak? A stúdióban Boros Imre közgazdász és Bogár László közgazdász. Szerkesztő-műsorvezető: Virághalmy Sarolta. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!