2023. 09. 25. Hétfő Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napindító 08:00

Gazdaság

Orbán Viktor: Beléptünk a veszélyek korába

A veszélyek korát éljük, amire aktívan kell reagálni - erről beszélt Orbán Viktor a Kossuth Rádió reggeli műsorában. A miniszterelnök hangsúlyozta: az elhibázott brüsszeli szankciók abszolút kárvallottjai az európai emberek, Magyarország azonban a rezsi-csökkentéssel továbbra is segíti a magyar családokat.

  • Orbán Viktor: Beléptünk a veszélyek korába

A kormányfő kifejtette: a pandémia után háború jött, a háború után energiaválság, majd rossz szankciók, magas infláció. Mindeközben folyamatosan fokozódik a migrációs nyomás is.

A miniszterelnök leszögezte: Magyarország az összes veszélyre aktívan reagált, és a továbbiakban is ezt várja el a kormányától.

A magyar kormány azonban nem hagyta cserben a polgárokat, hanem azt javasolta, hogy fogjunk össze és állítsunk fel egy rezsivédelmi alapot - idézte fel a miniszterelnök.

Ha a kormány a liberális közgazdászok és a magyar baloldal tanácsait fogadja meg, legkevesebb egymillió család tönkrement volna - tette hozzá Orbán Viktor.

Majd leszögezte: ahhoz, hogy a költségvetés ki tudja fizetni a rezsicsökkentést, pénzt kell begyűjteni. Ezt pedig - részben - az extraprofitadóból valósítják meg.

A miniszterelnök a szankciós politikáról szólva azt mondta: valakinek végre ki kellene mondania Brüsszelben, hogy elszúrták.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Ön is törvénnyel védené hazánk függetlenségét a külföldi befolyásolási kísérletektől?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Széleskörű programokkal várták a piacokra látogatókat

Széleskörű programokkal várták a piacokra látogatókat

Szeptember 22-e a Nyitott Piacok Napja. A rendezvény elsősorban a vásárlóknak szól és a piacozáshoz akar kedvet csinálni. Ez a hazai kezdeményezés a Vásárcsarnokok, Piacok Együttműködési Fórumának első megvalósult együttműködése.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!