2022. 10. 03. Hétfő Helga napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Gazdaság

New York Times: A szankciók miatt van Európában energiaválság

Tönkremennek a bénító energiaáraktól az európai gyárak - írja a The New York Times franciaországi riportjában. A cikkre a Mandiner hívta fel a figyelmet. A vezető amerikai liberális lap a világ legnagyobb üveg-étkészletgyár vezér-igazgatójával készített interjúja kapcsán ír arról, hogy a magas energia-árak a termelés vissza-vágására és a munkavállalók szabadságolására kényszeríti az európai ipart. Hiába átmeneti a megszorítás, fájdalmas recesszió jöhet. A cikk megemlíti azt is, hogy a krízisben bizonyos mértékben az európai szankciók ütnek vissza, ami miatt már leállt Európa alumínium- és cink-gyártásának fele, de egy német papírgyár is csődbe jutott már.

  • New York Times: A szankciók miatt van Európában energiaválság

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!