2023. 01. 30. Hétfő Martina, Gerda napja
Jelenleg a TV-ben:

Pajtakult

Következik:

Radar 00:05

Gazdaság

Nagy István: A háború árát velünk fizettetik meg

A háború árát velünk fizettetik meg. Erről az agrárminiszter beszélt a Kossuth Rádióban. Nagy István azt mondta, a háború és az uniós szankciók az egekbe emelték az energia, a műtrágya és az élelmiszerárakat. Mindez elfogadhatatlan és bár az agresszort kellene büntetni, de nem úgy, hogy Magyarország elveszít minden olyan lehetőséget és előnyt, ami az emberek mindennapjait biztosítja. Nagy István arra is reagált, hogy az ellenzék következetesen tagadja, hogy összefüggés lenne az elszabadult energiaárak és a brüsszeli szankciók között.

  • Nagy István: A háború árát velünk fizettetik meg

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Top10 - Térjünk a lényegre!

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Rezsitámogatás - a legnagyobb összeget Pécs kapta

Rezsitámogatás - a legnagyobb összeget Pécs kapta

Január elején jelent meg az a kormányrendelet, mely a tízezer fő feletti települések rezsi támogatásáról szól. Azóta pécsi kollégánk több érintett város polgármesterét, lakóit szólaltatta meg. Kapcsoltunk Baranya vármegye székhelyére Szilágyi Jenőhöz.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!