2023. 12. 04. Hétfő Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar 00:05

Gazdaság

Egyeztették az áraikat, de nem kartelleztek?

Bár ismerték és egyeztették áraikat, de nem kartelleztek – ezzel védekeznek azok a hulladékkereskedő cégek, amelyek ellen a múlt héten indított eljárást kartellgyanú miatt a Gazdasági Versenyhivatal (GVH).

Az egyik érintett cég ügyvezetője a Napi Gazdaságnak azt mondta, képtelenség a kartell feltételezése, hiszen konzorciumi formában jelentkeztek a tenderekre. A GVH a négy cég telephelyén is vizsgálódott. A gyanú szerint a vállalkozások 2012-től az elektronikai hulladék begyűjtésére kiírt közbeszerzési eljárások felosztásáról egyeztettek és áraikról megállapodtak. A hivatal közleménye szerint az eljárás megindítása még nem jelenti azt, hogy valóban egyeztettek volna a cégek, ezt még bizonyítani kell.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Újabb bolt lesz zárva december 24-én

Újabb bolt lesz zárva december 24-én

Az összes magyar üzletét bezárja a Libri december 24-én. A cég ezzel akar hozzájárulni a munkatársai ünnepi kikapcsolódásához - írja a Világgazdaság.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!