2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Gazdaság

A Százszorszép Óvoda felújítása

Milyen az, amikor a baloldal felújít a kispesti gyerekeknek 180 millió forintból egy óvodát - erről Dódity Gabriella fővárosi képviselő posztolt a Facebookon. Számos fotóval is alátámasztja állításait, így például, hogy a kerítés felújítására 30 millió forintot különítettek el, miközben a kerítés szemmel láthatóan régi, erről a belenőtt fa is tanúskodik. Elszámoltak 11 darab gáztűzhelyet, de az óvodából kikötötték a gázt. Falba beépíthető wc tartályok szerepelnek a költségvetésben, de a vizesblokkban jóval olcsóbb, falsík előttiek vannak. Mintha a régi mosogató került volna vissza a konyhába, miközben a költségvetésben új szerepel. A Táncsics Mihály utcai Százszorszép Óvoda felújításáról van szó, amelyet a 2019-es választási kampányra időzítettek és végezték el. A projektet az akkoriban Kránitz Krisztián által vezetett kispesti Vagyonkezelő Műszaki Szervezet írta ki.

  • A Százszorszép Óvoda felújítása

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!