2022. 12. 03. Szombat Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Vezércikk 14:00

Gazdaság

A Százszorszép Óvoda felújítása

Milyen az, amikor a baloldal felújít a kispesti gyerekeknek 180 millió forintból egy óvodát - erről Dódity Gabriella fővárosi képviselő posztolt a Facebookon. Számos fotóval is alátámasztja állításait, így például, hogy a kerítés felújítására 30 millió forintot különítettek el, miközben a kerítés szemmel láthatóan régi, erről a belenőtt fa is tanúskodik. Elszámoltak 11 darab gáztűzhelyet, de az óvodából kikötötték a gázt. Falba beépíthető wc tartályok szerepelnek a költségvetésben, de a vizesblokkban jóval olcsóbb, falsík előttiek vannak. Mintha a régi mosogató került volna vissza a konyhába, miközben a költségvetésben új szerepel. A Táncsics Mihály utcai Százszorszép Óvoda felújításáról van szó, amelyet a 2019-es választási kampányra időzítettek és végezték el. A projektet az akkoriban Kránitz Krisztián által vezetett kispesti Vagyonkezelő Műszaki Szervezet írta ki.

  • A Százszorszép Óvoda felújítása

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

StarStop: Főszerepben az önvezetés

StarStop: Főszerepben az önvezetés

A HírTV mobilitási magazinműsorának legújabb adásában megismerkedhetnek a Toyota Prius ötödik generációjával. Bemutatjuk azt is, hogy lassan elkészül a teljesen elektromos önvezető helikopter taxi. És, megvan az első helyszíne az E1-nek, jövőre Rotterdamban versenyez az első elektromos motorcsónak-sorozat.
Nagy Mikulás Kaland

Nagy Mikulás Kaland

Világkörüli utazásra hívja a gyerekeket és a felnőtteket a Nyíregyházi Állatpark. A Nagy Mikulás Kaland keretében a hétvégén a látogatók bejárják Lappföldet, majd Dél-Amerikán át eljutnak a Sarkvidékre, hogy találkozzanak a Mikulással.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Leállíthatják a Dunaferrt

Leállíthatják a Dunaferrt

Híradónknak sikerült utolérnie egy munkavállalót, akinek a napokban mondtak fel létszámleépítésre hivatkozva.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!