2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Egy döntő pillanat - Bern, Budapest 1954. 10:55

Gazdaság

A Fidesz szerint továbbra is politikai nyomást gyakorol hazánkra a balliberális uniós vezetés + videó

Az Európai Bizottság továbbra is válaszokat vár Magyarországtól az uniós pénzek felszabadítása érdekében.

  • A Fidesz szerint továbbra is politikai nyomást gyakorol hazánkra a balliberális uniós vezetés + videó

A költségvetési biztos a Parlament Költségvetési Ellenőrző bizottságában ugyanakkor elismerte, hogy az igazságügyi reformmal és az Integritás Hatóság felállításával a magyar kormány fontos eredményeket ért el.

Johannes Hahn szerint azonban ezek az eredmények nem elegendőek. Sajtóhírek szerint jelenleg a Kúria elektronikus ügyelosztási rendszeréről vár döntéseket a Brüsszel.

Deli Andor fideszes EP-képviselő azt mondta: az Európai Parlament továbbra is politikai nyomást gyakorol a Bizottságra, hogy Magyarországnak ne kapjon uniós pénzeket.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Újabb bolt lesz zárva december 24-én

Újabb bolt lesz zárva december 24-én

Az összes magyar üzletét bezárja a Libri december 24-én. A cég ezzel akar hozzájárulni a munkatársai ünnepi kikapcsolódásához - írja a Világgazdaság.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!