2024. 04. 12. Péntek Gyula napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar ráadás 00:05

Háború Ukrajnában

Pofonok és rúgások kísértében zavarta el a toborzótisztet egy ukrán férfi + videó

Erővel vittek be egy fiatal férfit a helyi toborzóirodába, ahol a férfit ért fizikai erőszak hatására öngyilkossági kísérletet követett el a mosdóban. Zsitomirban pedig toborzótisztet bántalmaztak.

  • Pofonok és rúgások kísértében zavarta el a toborzótisztet egy ukrán férfi + videó

„Sokan említik azt, hogy amennyiben ilyen erőszakos módon lépnek fel a toborzótisztek a hétköznapi civil emberekkel az utcán, akkor elképzelhető, hogy egy idő után megfordul ez a tendencia és esetleg nem ők adják, hanem kapják a pofont. A videó, amit látunk Zsitomir városában történt. A terepruhában lévő toborzótiszt megállított egy férfit, akitől el akarta kérni a személyes okmányokat, a katonakönyvét. Hiszen Ukrajnában kötelező mindenkinek magánál tartania a katonakönyvet. De ez a képek tanúsága szerint jó fizikai kondícióban lévő járókelő megtagadta az iratok átnyújtását, helyette inkább egy-két nyaklevessel viszonozta a toborzótiszt érdeklődését”

- számolt be Dunda György, a HírTV kárpátaljai tudósítója a legfrissebb ukrajnai eseményekről.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Kétes üzleti ügyei mellett újabb részletekre derült fény Deák Boldizsár múltjából. A Tisza Párt alelnöke, akivel Magyar Péter összeállt politikusi karrierje érdekében, ügynök és besúgó lehetett. Az újabb fejleményekről Kacsoh Dániel, Pindroch Tamás és Lentulai Krisztián is elmondják véleményüket a Vezércikkben.
Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Az Irán által támogatott Hezbollah libanoni síita fegyveres szervezet több tucat rakétát lőtt ki izraeli állásokra. Az egyre mérgesedő iráni és izraeli konfliktusról Kovács Tamás, az NKE Rendészettudományi Kar Rendészetelméleti és Történeti Tanszékének egyetemi docense beszélt a HírTV stúdiójában. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!