2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Radar 23:30

Háború Ukrajnában

Dunda György: Baltával ütik a toborzókat + videó

Egyre durvább videók jelennek meg - mondta a HírTV kárpátaljai tudósítója. Legutóbb lóháton és baltával támadtak toborzó tisztekre.

  • Dunda György: Baltával ütik a toborzókat + videó

„Az a tapasztalat, hogy egyre durvább videók jelennek meg a sorozás kapcsán. Amiről szó van az Bukovina régióban, Kárpátaljával szomszédos településen történt. Azt látni, hogy lóháton egy férfi, baltával a kezében megy neki a toborzó tiszteknek és csatlakozik hozzá egy férfi egy terepjáróval, aki gyakorlatilag elsodorja az egyik toborzótisztet. Utána megfordul, visszahajt, dühösen kiszáll az autójából és baltával ütlegelni kezdi a toborzótisztet és a kocsit, amivel a toborzóiroda munkatársai kiszálltak a helyszínre”

-számolt be az ukrán eseményekről Dunda György, a HírTV kárpátaljai tudósítója.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!