2024. 02. 25. Vasárnap Mátyás napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Háború Ukrajnában

Olekszij Aresztovics, az ukrán elnök egykori főtanácsadója: itt az ideje tárgyalni Oroszországgal + videó

Most van itt az ideje, hogy elgondolkodjunk az Oroszországgal való béketárgyalásokon, mivel a helyzet egyre reménytelenebbnek tűnik a frontvonalon – mondta Volodimir Zelenszkij, az ukrán elnök egykori főtanácsadója.

  • Olekszij Aresztovics, az ukrán elnök egykori főtanácsadója: itt az ideje tárgyalni Oroszországgal + videó

Olekszij Aresztovics már hónapok óta negatív megjegyzéseket tesz az ukrán vezetőkre, és az Oroszországgal való konfliktus mielőbbi lezárását követeli. Véleménye szerint Ukrajna nem nyerheti meg ezt a háborút, és szeretné, ha minél hamarabb véget érne a konfliktus Oroszországgal. Ezt a pesszimizmust egyre többen osztják Ukrajnában. ,,Nehéz'' a helyzet a keleti fronton - ismerte el például vasárnap Olekszandr Szirszkij, az ukrán szárazföldi csapatok parancsnoka.

James Vance, az amerikai szenátus republikánus képviselője szerint pedig az Egyesült Államoknak el kell fogadnia, hogy Ukrajnának területeket kell átadnia Oroszországnak, és hogy le kell zárnia ezt a háborút. Vance a CNN-es a State of the Union című műsorban elmondta, hogy ellenzi, hogy több segélyt küldjenek Ukrajnának, mert nem hiszi, hogy Kijev valaha is képes lesz legyőzni Oroszországot.

Fotó: Facebook

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Globál: pénz és hatalom + videó

Globál: pénz és hatalom + videó

Mikor lett a pénzből a hatalomnak az az eszköze, amelyet ma a globalista erők ellenünk egyszerű emberek ellen használnak? A stúdióban Boros Imre közgazdász és Bogár László közgazdász. Szerkesztő-műsorvezető: Virághalmy Sarolta. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!