2024. 07. 15. Hétfő Henrik, Roland napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Háború Ukrajnában

Napindító: Dunda György - Újabb korrupciós eset Ukrajnában + videó

Dunda György, a HírTV kárpátaljai tudósítója számolt be a legfrissebb ukrán eseményekről.

  • Napindító: Dunda György - Újabb korrupciós eset Ukrajnában +  videó

Egy toborzótiszt fia azt ígérte 20 ezer dollár fejében édesapja kapcsolatain keresztül felmentés biztosít, illetve olyan papírokat is ígért, mellyel szabadon elhagyhatják az országot azok, akik ezt az összeget kifizetik neki.

"A nyomozóiroda munkatársai egy újabb pénzköteg átvételekor érték tetten. Tucatnyi személyi okirat fénymásolatát is megtalálták nála. Vélhetőleg ezek is már olyan előkészített ügyfelek voltak, akik ezt a 20 ezer dollárt kifizették vagy annak egy részét már átadták azért cserébe, hogy felmentést élvezzenek. Illetve üres behívó blankókat is találtak a toborzótiszt fiánál. Ami érdekes, a sajtó arról cikkezett az újabb korrupciós eset után, hogy az édesapja, aki most toborzóként kényszersorozással foglalkozik Vinnyica megyében, korábban 2017-ben önmaga is kerülte a behívást és a behívó ellenére nem volt hajlandó bevonulni a hadseregbe, bújkálni próbált és akkor eljárás is indult ellene."

-mondta Dunda György.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

III. Károly király üzent Gareth Southgate-nek

III. Károly király üzent Gareth Southgate-nek

A brit uralkodó szerint Gareth Southgate, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya és stábja annak ellenére is emelt fővel térhet haza a németországi Európa-bajnokságról, hogy a csapat a vasárnap esti berlini döntőben 2-1 arányban vereséget szenvedett Spanyolországtól.
Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!