2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Poltikai hobbista 22:40

Háború Ukrajnában

Napindító: Dunda György - Hétfőn járt le Zelenszkij mandátuma + videó

Dunda György, a HírTV kárpátaljai tudósítója számolt be a legfrissebb ukrán eseményekről.

  • Napindító: Dunda György - Hétfőn járt le Zelenszkij mandátuma + videó

Hétfőn lejárt Volodimir Zelenszkij ukrán elnök ötéves mandátuma

A politikust 2019-ben választották meg államfőnek. Az ukrán alkotmány szerint idén új választásokat kellett volna kiírni, de az orosz-ukrán háború miatt ezt elhalasztották.

"Hogy mi lesz vele a következőkben azt nem lehet tudni. Egy biztos, jelen állás szerint úgy fest, hogy ameddig tart az ukrajnai háború, addig itt egészen biztosan nem lesznek választások." - mondta el a HírTV kárpátaljai tudósítója. Hozzátette, folyamatosan csökken Volodimir Zelenszkij támogatottsága.

Mindeközben az ukrán toborzóirodák közel százezer személyt kerestetnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!