2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Háború Ukrajnában

Napindító: Dunda György – 15 ezer fővel bővítenék a határőrséget az ukránok

A legfrissebb ukrán eseményekről Dunda György, a HírTV kárpátaljai tudósítója számolt be.

  • Napindító: Dunda György – 15 ezer fővel bővítenék a határőrséget az ukránok

Növelni szeretné Ukrajna a határőrség létszámát.

„Ez egy tegnapi hivatalos bejelentés, ami alapján, mintegy 15 ezer fővel bővülne az őrsapkások száma és ezzel 75 ezer határőr teljesítene szolgálatot. Ugye Ukrajnában azért van szükség a határvédelem megerősítésére, mert egyre erőteljesebb az a jelenség, hogy hadköteles korú férfiak a sorozás elől megpróbálnak külföldre szökni”

- mondta Dunda György.

Andrei Kovalenko, az ukrán nemzetbiztonsági és védelmi dezinformáció ellenes osztályának a vezetője árulta el, hogy már elkészült egy törvénytervezet, ami az online médiumok és a közösségi platformok működését szabályozná.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Csinibaba + videó

Szélesvásznú történelem: Csinibaba + videó

Meghívott vendégeinkkel a kilencvenes évek egyik legnagyobb magyar közönségsikeréről, a Csinibabáról beszélgettünk, melynek népszerűsége a mai napig töretlen, egyes mondataiból szállóigék lettek.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!