2024. 03. 05. Kedd Adorján, Adrián napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában – Von der Leyen: Ukrajna hamarosan az EU tagja lehet

Boros Imre közgazdász és Bogár László közgazdász voltak a Háború Ukrajnában vendégei.

  • Háború Ukrajnában – Von der Leyen: Ukrajna hamarosan az EU tagja lehet

Csak ámulok, hogyan képes Ukrajna végrehajtani a szükséges reformokat, miközben háborút vív, jól haladnak. Ukrajna hamarosan az Európai Unió tagja lehet. – Ezt mondta Ursula Von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke egy interjúban.

És valóban a Bloomberg szerint Ukrajna uniós csatlakozási tárgyalásainak megkezdését fogja javasolni az Európai Bizottság. Ezzel Ukrajna megelőzi majd azokat az országokat, amelyek évek óta várnak a csatlakozásra és teljesítik folyamatosan a közösség elvárásait.

Csak emlékeztetőül Magyarország felvétele több mint 12 évig tartott az Európai Unióba, ami alatt számos igen nehéz feltételt kellett teljesítenie az országnak.

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Budapest több kerületében is rajzanak a patkányok

Budapest több kerületében is rajzanak a patkányok

A jó idő beköszöntével egyre több helyen bukkannak fel patkányok Budapesten. A Metropol beszámolója szerint a közösségi oldalakat ellepték a panaszos hozzászólások. A legtöbb bejelentés Kispestről, Csepelről és az óbudai Csillaghegyről érkezik. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!