2023. 03. 23. Csütörtök Emőke napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában: Vlagyimir Putyin a Nyugatot vádolta a konfliktus kirobbantásáért

Árendás Péter külpolitikai szerkesztő elemezte a legfrissebb híreket, majd kapcsoltuk Demkó Attilát, az MCC geopolitikai műhelyének vezetőjet, ifj. Lomnici Zoltán, a Századvég kuratóriumi tanácsadóját, végül pedig Bugnyár Zoltánt, a HírTV svédországi tudósítóját. 

  • Háború Ukrajnában: Vlagyimir Putyin a Nyugatot vádolta a konfliktus kirobbantásáért

A tartalomból:

  • Bahmut mellett rakétacsapásokat mért Oroszország Kramatorszkra is. A Föderáció ezzel egyértelműen jelezte, hogy a következő célpont a donyeck megyei város lesz
  • Moszkva eközben elrendelte a nagy pontosságú fegyverek gyártásának megduplázását
  • Putyin elnök pedig Kijevet és a Nyugatot tette felelőssé a fegyveres konfliktusért
  • A Föderációnak már megvan a következő célpontja is, a Donyeck megyei Kramatorszk. A város központjára több rakétacsapást is mértek. Kijev közlése szerint az oroszok egy lakóházat is eltaláltak, amelynek következtében többen megsebesültek.
  • Az ukrán déli műveleti parancsnokság arról is beszámolt, hogy Odessza megyét is légitámadás érte. A tenger felől érkező Szu-24-es repülőgépek négy radarellenes rakétát lőttek ki, amelyeket azonban a tenger felett megsemmisítettek. Volodimir Zelenszkij elítélte az akciókat.
  • A közelmúltban ismét megszólalt a harcok kapcsán a legendás Pink Floyd zenekar volt frontembere. Roger Waters amellett, hogy a csendes többség nevében azonnali fegyvernyugvást és mielőbbi békekötést sürgetett, megnevezte a háborús uszítókat.

Teljes adás: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Újabb bizottsági vizsgálat indul a dollárbaloldal ügyében

Újabb bizottsági vizsgálat indul a dollárbaloldal ügyében

Újabb bizottsági vizsgálat indul a dollárbaloldal ügyében - mondta el az országgyűlés gazdasági bizottságának elnöke a Magyar Nemzetnek. Bánki Erik arról tájékoztatott: a parlament gazdasági bizottságának következő ülésén napirendre kerül az Állami Számvevőszék elnökének beszámolója a guruló dollárok ügyben lefolytatott vizsgálatról.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!