2023. 03. 30. Csütörtök Zalán napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában - Ukrán válaszcsapás miatt nincs áram az oroszországi Brjanszkban

Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő és Kiss Rajmund, a Mathias Corvinus Collegium diplomáciai műhelyének a vezetője voltak műsorunk vendégei.

  • Háború Ukrajnában - Ukrán válaszcsapás miatt nincs áram az oroszországi Brjanszkban

Ukrán válaszcsapás miatt megszűnt reggel az áramszolgáltatás az oroszországi Brjanszkban, az orosz rakétatámadások miatt pedig Kijevben rendeltek el vészhelyzeti áramszünetet. Nem hallgattak a fegyverek az ünnepek alatt sem.

Szilveszter éjjel Ukrajna középső részén átfogó támadás-sorozatot indítottak az oroszok a Fekete-tenger felől. Drónokat is bevetettek, Kijevben többször is légiriadó volt, legutóbb ma. Moszkva állítása szerint az ukrán dróngyártást támadták, a rakétacsapások egy gyermekkórházat is eltaláltak, három ember meghalt.

Az ukrán jelentésekben az áll, hogy az orosz erők nemcsak a nélkülözhetetlen infrastruktúrát, hanem számos városban a lakott területeket, szállodákat, garázsokat és az úthálózatot támadják.

Teljes adás: 

 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!