2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában - Ukrajna visszautasította Oroszország ajánlatát

Élőben elemeztük a legfrissebb ukrajnai háborús híreket.

  • Háború Ukrajnában - Ukrajna visszautasította Oroszország ajánlatát

Ukrajna elutasította Oroszország ajánlatát a gabonaexportról szóló megállapodás 60 napos meghosszabbításáról.

Orosz és ENSZ-tisztviselők Genfben tárgyaltak a március 18-án lejáró egyezmény folytatásáról. Moszkva jelezte nyitottságát a megállapodás korlátozott meghosszabbítására, azonban az ukrán infrastrukturális miniszter visszautasította ajánlatát.

Olekszandr Kubrakov hangsúlyozta, a paktum feltételei 120 napos meghosszabbítást tesznek csak lehetővé. Az ENSZ közölte, tudomásul vették Oroszország javaslatát és továbbra is mindent megtesznek az megállapodás folytatása érdekében.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!