2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában - Több robbanás történt 2 orosz légibázison, mintegy 500 kilométerre az ukrán határtól

Adásunk elején Gantner Barnabás elemezte a legfrissebb híreket az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban. Vendégünk volt Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő és Tóth Máté energiajogász.

  • Háború Ukrajnában - Több robbanás történt 2 orosz légibázison, mintegy 500 kilométerre az ukrán határtól

Egyre többen békét akarnak, számos béketerv lát napvilágot - erről beszélt a Háború Ukrajnában reggeli adásában Nógrádi György. A biztonságpolitikai szakértő hozzátette: az orosz légibázisok elleni akció nem nyugati, hanem ukrán támadás volt, amely sok kérdést felvet az orosz légvédelemmel kapcsolatban.

Tóth Máté: A Gazprom jogosan nem tagadhatja meg az olajszállítást hazánknak

Magyarország nem vásárolhat ugyan feldolgozott orosz olajat, de mentességet kapott az olajembargó alól, vagyis nem vonatkozik hazánkra a 60 eurós nemzetközi ársapka - mondta el Tóth Máté a Háború Ukrajnában reggeli adásában. Az oroszok jogosan nem tagadhatják meg a magyarországi olajszállításokat.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Háború Ukrajnában és Izraelben: Zelenszkij beleöregedett a háborúba + videó

Háború Ukrajnában és Izraelben: Zelenszkij beleöregedett a háborúba + videó

Árendás Péter külpolitikai szerkesztő elemezte az Ukrajnában és a Gázai övezetben zajló háborúkkal kapcsolatos legfrissebb történéseket, majd Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő érkezett a stúdióba. Adásunk második felében Stepper Pétert, a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatójá és kárpátaljai tudósítónkat, Dunda Györgyöt kérdezték műsorvezetőink.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!