2023. 03. 30. Csütörtök Zalán napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napindító 08:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában - Sürgősségi felhatalmazást adott az amerikai szenátus a lőszergyártás fokozására

Bogár László közgazdász, Vukics Ferenc, katonai szakértő és Nikola de Lamberterie, francia újságíró voltak műsorunk vendégei.

  • Háború Ukrajnában - Sürgősségi felhatalmazást adott az amerikai szenátus a lőszergyártás fokozására

Az amerikai kongresszus háborús beszerzési hatásköröket biztosítana a Pentagonnak, hogy segítse Ukrajnát az Oroszország elleni harcban és feltöltse az amerikai készleteket. „Kikerülhetetlen tény, hogy amikor fegyvereket biztosítunk Ukrajnának a szuverenitásuk megvédésére, akkor azokat a saját készleteinkből vesszük ki - mondta John Cornyn szenátor.

Eddig mintegy 70 milliárd dollárt szavazott meg az amerikai képviselőház Ukrajna támogatására. Ha a Kongresszus megszavazza a következő csomagot, akkor a törvényhozók által kevesebb mint egy év alatt jóváhagyott ukrajnai segélyek teljes összege 104 milliárd dollárra emelkedne.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!