2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában - Sürgősségi felhatalmazást adott az amerikai szenátus a lőszergyártás fokozására

Bogár László közgazdász, Vukics Ferenc, katonai szakértő és Nikola de Lamberterie, francia újságíró voltak műsorunk vendégei.

  • Háború Ukrajnában - Sürgősségi felhatalmazást adott az amerikai szenátus a lőszergyártás fokozására

Az amerikai kongresszus háborús beszerzési hatásköröket biztosítana a Pentagonnak, hogy segítse Ukrajnát az Oroszország elleni harcban és feltöltse az amerikai készleteket. „Kikerülhetetlen tény, hogy amikor fegyvereket biztosítunk Ukrajnának a szuverenitásuk megvédésére, akkor azokat a saját készleteinkből vesszük ki - mondta John Cornyn szenátor.

Eddig mintegy 70 milliárd dollárt szavazott meg az amerikai képviselőház Ukrajna támogatására. Ha a Kongresszus megszavazza a következő csomagot, akkor a törvényhozók által kevesebb mint egy év alatt jóváhagyott ukrajnai segélyek teljes összege 104 milliárd dollárra emelkedne.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Eva Vlaardingerbroek: Brüsszel megmutatta, miként is működik a diktatúra + videó

Eva Vlaardingerbroek: Brüsszel megmutatta, miként is működik a diktatúra + videó

Miközben Brüsszelben ujjal mutogatnak Magyarországra, hogy a jogállamiságot támadás éri, addig Budapesten nem tiltanak be semmilyen konferenciát, pedig az Európai Unió központjában a demokrácia szíve kellene, hogy dobogjon. Eva Vlaardingerbroek holland politikai kommentátorral, influenszerrel készített interjút Velkovics Vilmos a CPAC Hungray rendezvényén a Millenárison. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!