2023. 10. 04. Szerda Ferenc napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Hitvallók és ügynökök 03:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában: Nem az ukránok döntik el, mikor legyenek a béketárgyalások

Tucker Carlson visszatért és rögtön azzal kezdte, emberek egy kis csoportja ellenőrzi a hozzáférést az összes releváns információhoz – erről és az orosz–ukrán háború aktualitásairól beszélgettünk Boros Imre és Bogár László közgazdászokkal. Műsorvezető: Ferkó Dániel.

  • Háború Ukrajnában: Nem az ukránok döntik el, mikor legyenek a béketárgyalások

Új fordulatot vett az orosz-ukrán háború a Kakhovka-gát lerombolásával - írja a Zerohedge amerikai portál. A lap szerint a robbantások után kialakult áradások mellett ez korlátozni fogja a vízellátást és Ukrajna mezőgazdasági termelését, ami felnyomja majd a gabona és más termékek világpiaci árát. A zaporizzsjai atomerőmű szintén függ a gáttározó vízellátásától, de állítólag elegendő hűtővíztartalékkal rendelkezik, és más módon is ellátható. Mindkét fél, Ukrajna és Oroszország is tagadja hogy ő követte volna el a robbantást.

A teljes adást itt tekintheti meg:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!