2023. 03. 23. Csütörtök Emőke napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában - Morawiecki: Nincs kizárva a harmadik világháború lehetősége

Adásunk elején Vukics Ferenc katonai szakértővel és Stier Gábort, a MoszkvaTér.com főszerkesztőjével beszélgettünk. Később pedig érkezett hozzánk Breuer Péter, merthogy Izrael mellet Oroszország is felajánlotta a segítségét Törökországnak.

  • Háború Ukrajnában - Morawiecki: Nincs kizárva a harmadik világháború lehetősége

Az ukrajnai konfliktus a harmadik világháborúhoz vezethet – mondta a lengyel miniszterelnök az El Mundo spanyol lapnak adott interjújában.

Mateus Morawiecki hozzátette, ennek a válságnak pontosan akkor lesz vége, amikor Oroszország úgy dönt, hogy kivonul Ukrajnából. Vagy önként, vagy erőszakkal.

A lengyel kormányfő arra kérdésre, miszerint az "erőszakkal kivonulás" a harmadik világháborút jelenti-e, azt válaszolta, hogy "minden forgatókönyvet figyelembe veszünk".

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Újabb bizottsági vizsgálat indul a dollárbaloldal ügyében

Újabb bizottsági vizsgálat indul a dollárbaloldal ügyében

Újabb bizottsági vizsgálat indul a dollárbaloldal ügyében - mondta el az országgyűlés gazdasági bizottságának elnöke a Magyar Nemzetnek. Bánki Erik arról tájékoztatott: a parlament gazdasági bizottságának következő ülésén napirendre kerül az Állami Számvevőszék elnökének beszámolója a guruló dollárok ügyben lefolytatott vizsgálatról.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!